Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pernah tak anda terfikir akan berniaga pada masa depan atau memang ada minat nak berniaga tapi takut nak bermula.

Itulah saya yang dahulu, lepas bersalin anak ketiga nekad nak jaga anak sendiri. Hanya terfikir nak bekerja semula selepas anak-anak dah besar sedikit. Tapi siapa sangka rezeki Allah untuk anak, selepas mencuba supplemen shakleet sakit lutut, settle masalah. Lepas tu, sharing pada keluarga, kawan-kawan dah saudara. Alhamdulillah rezeki, mereka pun nak mencuba. Bermulalah episod berniaga offline dan offline. Tapi sejujurnya lebih mudah dengan Bisnes Online. Kenapa ya, jom saya share kan apa manfaatnya.

KENAPA SHAKLEE BISNES ONLINE TERBAIK

1.Modal yang rendah

Shaklee menawarkan yuran serendah rm35 sahaja. Terdapat juga pembelian dengan PERCUMA keahlian. (bergantung kepada promo yang ditawarkan Shaklee). Ahli shaklee layak nikmati diskaun sebanyak 20%-25%.Best kan, dah banyak penjimatan disitu. Pada saya yuran keahlian tidak mahal dan mudah menarik pengguna baru untuk menyertainya.

2. Produk yang berkualiti dan selamat. Kebanyakan dari kita pasti mahu produk yang selamat untuk jangka masa panjang. Shaklee telah menjalankan 350 ujian terhadap setiap satu produk sebelum dipasarkan. Jadi tak perlu ada keraguan lagi terhadap keselamatan pengguna setelah mengkonsumsinya.

3. Syarikat yang stabil dan dikenali ramai

Sebut sahaja SHAKLEE, pasti terbayangkan VITA C shaklee yang viral sewaktu pendamik covid yang lepas. Billboard yang terpampang diserata Malaysia, membuatkan nama SHAKLEE sentiasa terlintas jika mahu mencari suplemen kesihatan.

4. Pengurusan stok oleh HQ

Bagi yang hendak bermula bisnes online tak perlu risau jika tidak ada stok di tangan, hanya perlu order online di http: www.shaklee.com.my. Setelah membuat order, barang akan dihantar antara satu hingga tiga hari bekerja. Mudah, cepat dan tak perlu stok dan tempat simpan barang.

5. Kelas Online Shaklee

Shaklee menawarkan pelbagai kelas-kelas online yang yang dapat menambah pengetahuan dan tips berbisnes. Kelas ini di sampaikan oleh nutritionis, business development Manager (BDM) dan juga bisnes leader yang berpengalaman.

Kelas mingguan zoom juga dianjurkan bagi berkongsi ilmu, tips dan ada juga sesi soal jawab diakhir pembelajaran. Kelas ini penting bagi memastikan business leader sentiasa berada di landasan yang betul & mengikut etika perniagaan di Malaysia.

Jadi jangan berlengah lagi untuk mulakan bisnes online bersama shaklee. Saya akan bantu anda untuk mulakan bisnes ini hingga boleh menjana pendapatan, sekaligus upgrade kemahiran diri sendiri.

Boleh hubungi saya /whatsap/sms

http:www.wasap.my/60177004559

Mengapa mesti memilih VITAMIN SHAKLEE?
✅Mendapat Kelulusan KKMTiada Kesan ✅Sampingan
✅Terbukti Berkesan
✅Terbukti Semulajadi
✅Terbukti Selamat
✅Harga Mampu Milik