Assalamualaikum dan salam hujung minggu.

Bestynyer bercuti kan, dengar holiday jer minda dah terbayang suasana tenang, jauh dari kesibukan bandar dan dapat bersama orang tersayang sekali. Sebenarnya banyak kebaikan bercuti ni, antaranya boleh lapangkan minda, bina bonding dengan anak anak, bersantai dan recharge semula badan dan bonusnya dapat belajar tenang budaya yang berbeza dari tempat yang kita lawati.

Namun, ada setengah tempat/ negara yang kita teringin hendak pergi, terpaksa ditunda dahulu memandangkan ada kekangan dari segi kewangan dan masa. Tapi apa yang bestnyer bila kita di Shaklee, semuanya boleh jadi nyata dengan usaha bersungguh sungguh membuat Shaklee sebagai perniagaan kita.

Selain menyediakan Cash Bonus dan Car Bonus, jangan lepaskan peluang untuk merasai Bonus lain iaitu Convention Trip. Namun ada syarat syarat yang perlu kita penuhi baru layak mendapat percutian Shaklee

Ada 2 jenis trip percutian percuma yang Shaklee tawarkan iaitu Regional dan International.


Regional trip

Sebelum Regional trip , Shaklee hanya mengadakan lawatan di dalam negara yang di kenali sebagai National trip dan Shaklee hanya menempah hotel 5 bintang sahaja tau! Mewah gitu.

Regional trip ini pula percutian di luar negara berdekatan negara malaysia selama 3-4 hari dan regional trip yang pertama ialah di Libra Cruise Penang-Langkawi-Phuket.

Selain itu Shaklee pernah menganjurkan percutian ke Bangkok (2018) dan Bali Indonesia ( 2021)

Tahun 2023, Korea merupakan destinasi bagi Shaklee Regional Incentive Trip

Duit poket ke Bangkok juga disediakan oleh Shaklee

International Trip 

Bagi International Trip pula Shaklee akan membawa kita ke luar negara contohnya pergi USA untuk melawat HQ Shaklee dan saintis Shaklee. Mesti teruja kan.

Biasanya percutian ini antara 8-12 hari. Pengedar Shaklee juga diberi peluang untuk membuat memilih samaada ingin melawat negara lain atau pergi menunaikan Umrah. Pilihan berada ditangan anda, boleh juga membawa ahli keluarga yang lain bergantung kepada berapa point yang kita perolehi sepanjang tahun itu.

USA merupakan destinasi Shaklee Regional Incentive Trip bagi tahun 2023

Pakej menunaikan umrah antara pilihan yang sering dipilih oleh pengedar Shaklee

BIG WHY kenapa perlu ambil peluang trip Shaklee?

1. TIKET pergi balik tanggung sepenuhnya dari pergi sampai balik Malaysia
2. Shaklee sangat perihatin makanan dan minuman HALAL
3. Hotel bertaraf 5 bintang
4. Boleh bawa keluarga
5. Duit poket /cash Shaklee berikan

Mewah betul kita disana kan, segalanya disediakan termasuklah bag bagasi.Jangan jealous.hehe.Hanya tinggal bawak badan dan pakaian sahaja.

Yang bestnyer, pengedar Shaklee juga boleh membawa sekali ahli keluarga mereka menyertai percutian Shaklee, TIADA HAD.( boleh rujuk syarat- syarat layak percutian)

Cenderamata daripada Shaklee bagi Regional Trip


Inshaallah satu hari nanti saya juga boleh membawa keluarga ke destinasi percutian Shaklee yang dinantikan selama ini. Jom, bagi yang berminat menyertainya, JOIN SHAKLEE bersama saya.Inshaallah kita termotivasi hingga layak mendapat Convention Trip.

Nabilah Abdat +6017 7004559 / +6591903244

Shaklee ID : 1152012