Dah makan suplemen Shaklee mesti jadi ahli?
Pendapat saya rugi kalau tak masuk ahli selepas kita makan dan ingin buat pembelian lagi.Pada awalnya saya pun beli ostematrix pada harga bukan ahli, untuk pembelian seterusnya terus saya nak jadi ahli untuk dapatkan harga lebih rendah.Itu sahaja yang saya mahu, dapat jimat.Rupanya banyak kelebihannya.

 

 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Kelebihan menjadi ahli Shakleee
1. Harga Ahli
 
Setelah mendaftar sebagai ahli Shaklee, secara automatik kita boleh mendapatkan produk dengan harga ahli. Diskaun sebanyak 15-20% daripada harga runcit memang menjimatkan sebagai pengguna tegar suplemen Shaklee, terutama bagi yang satu keluarga mengambilnya untuk meningkatkan tahap kesihatan mereka.
2. Bonus 
 
Saya memang tak terfikir langsung bonus yang akan diperolehi apabila buat pembelian pertama, sebab sebelum ini pernah buat pembelian di MLM lain, tapi tiada  bonus walaupun jumlah pembelian hampir sama dengan produk Shaklee.Best kan, umpama dapat rebate.Bonus akan dibayar setiap pertengahan bulan, apabila anda membuat pembelian minimum 150uv. ‘Leadership Bonus’ 21% akan diperoleh jika anda berjaya mencapai target yang diberikan dan berubah mengikut tahap pangkat yang dicapai.Bonus ini boleh dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau sebagai tabungan.Saya telah mencapai pangkat “SUPERVISOR’ pada bulan MAC 2016.
 
 

 

 

 
 

 

 

 

3. Ilmu Nutrisi

 

.

 

Shaklee ada menganjurkan pelbagai bengkel dan kelas nutrisi kepada ahlinya.Anda boleh mendapat ilmu pengetahuan tentang rangkaian  produk Shaklee dan bertanyakan permasalahan sekiranya ada .Selain itu juga, anda boleh menyertai kumpulan  , kelas bimbingan dan perkongsian testimoni secara online di group yang diwujudkan.
 
 
4. Peluang Jana Pendapatan
 
Shaklee memberi anda peluang menjana pendapatan, bagi yang berminat terdapat
banyak kelas dan bengkel yang diadakan berkaitan cara dan tips mendirikan perniagaan dan membina rangkaian.Yang seronoknya,masa bekerja lebih fleksibel, anda boleh bekerja sendiri dari rumah walaupun suri rumah.Bagi yang bekerja juga boleh jadikannya sebagai pendapatan tambahan.Siapa nak bagi kan?
 
5. Percutian Percuma

 

Anda berpeluang menikmati percutian percuma bersama keluarga di luar negara,  menunaikan umrah dan juga menyertai Shaklee International Trip.Peluang keemasan ini boleh diperoleh apabila anda berjaya mencapai target dan nilai mata yang diberikan.

 

 
Sebagai pengguna suplemen Shaklee, pada saya SANGAT BERBALOI menjadi ahli  memandangkan banyak kelebihan yang diberikan  dan boleh dinikmati bukan hanya diri sendiri malah sekeluarga.

—————————————————–
Jom Sihat dan Berjaya, sertai kami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini dengan HARGA HEBAT & MENJIMATKAN?
Sila hubungi saya segera.

Perunding Vitamin Anda : Nabilah Abdat
Pengedar Sah Shaklee Johor Bahru, BBU, Damansara Alif ,Taman Perling dan Skudai.Penghantaran ke seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Singapura dan Indonesia.
Shaklee ID [ No : 1152012 ]
Fon : +6017 700 4559 / +65 9190 3244
Email : greatvits@gmail.com
www.wasap.my/0177004559
www.wasap.sg/91903244

——————————————————